Banka Entegrasyonu

Banka Entegrasyonu

Banka Entegrasyonu


Çalıştığınız bankalardaki hesap hareketlerinizin tek tek aktarılmasına gereksinim duymadan Şeffaf Yönetim’e online olarak aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Banka Entegrasyonumuz sayesinde banka hesaplarınıza gelen EFT veya havalelerinizi Şeffaf Yönetim’e girdiğinizde ekranınıza bildirim olarak düşecektir. Kullanıcılar gelen bildirime tıklayarak hangi kat maliklerinin para yatırdığını görebilecektir. Şeffaf Yönetim gelen paraların ad, soyad, daire no, TC kimlik numarası gibi bilgilere bakarak sistemde kayıtlı kişiyi eşleştirecektir. Kullanıcıların yapması gereken sadece Kayıt Et butonuna basmak kalacaktır. Kullanıcılar yapılan bu ödemeleri ister ödeme türü bazında (Aidat,Demirbaş, Sıcak Su) gibi kaydedebileceği gibi isterse de gelen Parayı  Dağıt seçeneğini kullanarak ödemenin  otomatik borçlara göre dağıtılmasını da sağlayabilirler.   

Bankaya yatırılan paralardan eksik açıklama nedeni ile kimin yatırdığı anlaşılmayan ödemeleri ayrı bir hesapta toplayarak bilinmeyen ödemelere aktarabilirsiniz. Kat maliki dekontunu ibraz ettiğinde ilgili meskene ödemeyi aktarabilirsiniz. Bu şekilde banka bakiyelerinizde doğru sonucu verecektir.

Banka entegrasyonu sayesinde bankanızdan yapılan ödemeler elektrik, doğalgaz, su vb giderleri gider defterine otomatik olarak aktarabilirsiniz. Bu sayede hem iş yükünüzü hafifletir hem de olası hataları minimuma indirirsiniz.

Kullanıcılar Şeffaf Yönetim’deki banka bakiyesini ve aynı anda online olarak gerçek banka bakiyesini sistemde görerek bir çapraz kontrol sağlar. Bu sayede hatalı bir işlem veya işlenmemiş bir gelir ya da gider olduğunu kontrol edebilirler.

 




Mesken Giriş
Yönetici Giriş

Sosyal Medyada Biz